Witam!
Nie mam jeszcze samochodu nie mam nawet prawka bo do tego mam jeszcze troche czasu. Gdy wszedlem na ta stronke szukajac ciekawych pojazdow naprawde zafascynowaly mnie fordy capri (jak na razie to mam okazje jezdzic mondeo po lesie;) ) Ale nie wazne chodzi mi o to czy w moim wieku 17 latek mam szanse dac sobie rade z wykonczeniem caprika w którego chetnie bym się zaopatrzyl. Może brzmi to jak jakies niestworzone marzenia dzieciaka ale wydaje mi się ze jak teraz zaczne to może uda mi się na osiemnatke jakos skonczyc (w koncu jakies 1,5 roku bym miał) oczywiście za pomoca starszych i znajomych zajmujacych się samochodami. Chciałbym wiedziec ile musialbym mniejwiecej wylozyc oprocz za pewne ogromnej pracy i moze to glupie ale czy trudno dotrzec do czesci do tego samochodu? I czy sa jakies lektury dotyczace tego samochodu. Nie pisze konkretnie którego caprika bo wedlug mnie wszystkie sa piekne i maja swój styl a wybor pewnie będzie pewnie zalezal od ceny. Bardzo zalezalo by mi na waszej opini na ten temat, bo moze nie warto zebym sie ludzil i probowal:). Z gory dziekuje i pozdrawiam
-nightsaymon
nightsaymon / 2005-12-17 19:12:13 /