Mili Caprimaniacy und reszta fordowskiego wehrmachtu.
Pierwszy raz zabieram głos na tym forum,co nie oznacza,że nie obserwuję co się tu dzieje.Piszecie,że ktoś was zrobił w trąbę i tych głosów jest niepokojąco dużo.Zastanówmy się czy przypadkiem nie nazbyt pochopnie szastamy swoimi pieniędzmi,dając tym samym, różnym kanaliom okazje do naciągania uczciwych(nie mylić z naiwnymi)ludzi.Niestety realia są takie jakie są i trudno to z dnia na dzień zmienić.Mam natomiast taką propozycję.Może zróbmy coś na kształt allegrowych ocen i po każdym zakupie czy remoncie lub innej usłudze wystawiajmy oceny.W ten sposób możemy stworzyć ranking uczciwych i nie uczciwych warsztatów i handlowców.Może dzięki temu chociaż część z nas uniknie niespodzianek.
Pozdrawiam
Fred
Fryderyk / 2005-11-06 07:43:05 /
Jesli nie jestes pewien od kogo kupijesz to popros zeby wystawil na allegro. Mysle ze dodanie takiej bazy komentarzy i kontrahentow do tego serwisu niesue z soba sporo problemow technicznych jak i czasu wykonania, nie mowiac o bierzacej obsludze. To jest stronka o starych fordach a nie ebaj...
Mysza liil (EM) / 2005-11-06 08:21:41 /
dokladnie mysza masz racje moim zdaniem jak nie masz pewnosci to od sprawdzonych osob sie kupuje albo spytac sie kogos czy ta osoba jest ok czy nie
cichymk / 2005-11-06 08:53:23 /
Ja tam nie zauważyłem żeby źle się działo na "capri"
Strona jest dostępna dla każdego,więc zawsze znajdą się kanalie typu pan "A" z Jeleniej Góry czy pan "A" z Nadarzyna i inni.
Forum działa już parę lat i można sobie przeglądając wyrobić opinię na temat uczciwych użytkowników.
A temat był wałkowany juz parę razy.
"NASZA" strona Capri.pl jest śmiało można powiedzieć najlepsza na świecie.....i tu się dobrze dzieje,takie jest moje zdanie.
Piotrek Ł....vel Kankkunen / 2005-11-06 09:20:22 /
to fakt jest najlepsza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cichymk / 2005-11-06 09:24:56 /
Witam
Od dłuższego czsu czytam forumi, przglądam stronkę i wg mnie nie jest źle.
Owszem zdarzają sie różnej maści "pasożyty" ale można zapytać na forum.
Pomysł z kometnarzami w stylu Allegro możenie jest zły - ale trudny do zrealizowania.
Może zamiast tego dla chętnych do stałej współpracy (handlu, swiadczenia usług) udostępnić możliwość założenia własnej stronki w ramach serwisu z krótką ofertą (coś na kształt stron z opisem samochodów) a użytkownikom - możliwość skomentowania takiego handlarza czy usługodawcy.
Proste i skutek powinien być wystarczający.
Pozdrawiam :D
Swirus71 / 2005-11-06 14:36:33 /
luuuuudzie to juz było
CRUISER / 2005-11-10 13:20:32 /