Witam!
Mam taką sprawę: sobota -niedziela jest wystawa Inter_moto we Wrocławiu w hali ludowej i jednym z eksponatów będzie moja trójeczka :). Tak sobie pomyślałem, że możnaby stronkę troszkę zareklamować, a niestety nie mam tych tablic. Jakby ktoś miał to może wysłałby mi jutro priorytetem w czwartek bym odebrał i założył a na SO oddam tablice i koszty przesyłki?? Jakby się znalazł chętny to podam adres na który wysłać.
Pozdrawiam
Buziaki
Młody_wFe / 2005-04-19 10:27:31 /
o, była sprzątaczka...?
jendrek / 2005-06-08 14:00:37 /
to też wykopał z forum....
"Ale lipa!!!!!DACHOWANIE"
przechwałki tych co kupili samochód i zabrakło im na rozum....
jendrek / 2005-06-08 14:04:17 /
Jędruś zaraz sprzątaczka Ciebie sprzątnie i będzie spokój!
leje na to.....
nie będę śpiewał z tymi, za których wstyd...
dopisz sobie resztę...
jendrek / 2005-06-08 14:20:29 /
jendrek, to jest forum TEMATYCZNE a nie chat dla znudzonych brakiem zajęcia, więc jak nie masz nic do powiedzenia co by nosiło znamiona bycia interesującym dla ogółu, to bardzo proszę ograniczyć ten szum w eterze ...
Michał Konieczny / 2005-06-08 14:25:41 /
Panie Michale, przepraszam za jak to pan nazwał szum w eterze, ale ja tu widzę dużo więcej szumu i nie tylko szumu, arogancji i chamstwa, to chyba bardziej denerwujące niż nieszkodliwy szum...
Bacznie obserwuję wszystkie wątki na forum i widzę, że pogoniliśmy mazdziarza, mitsubisiarza, nawet się na to nie obraził, nawet przeprosił, że zakłócił spokój miłościwie nam panujących, jesteśmy miłośnikami starych fordów a zachowujemy się gnoje...
Gdy ktoś OBCY zwróci się do nas o pomoc, no to kopa mu w d.....
Nie ma tylnonapędowego Forda no ch.. mu w d....
można, owszem zwrócić uwagę na nietematyczne pytanie ale zróbmy kulturalnie...
sam byłem świadkiem jak inne kluby pomagają nam (wam) w potrzebie i co w zamian, kopniaki dla intruzów bez tynonapędowego forda, zachowanie godne naśladownictwa, nie..?
proszę poczytać:
Słuszna sprawa
Volvo 940GLE'92 D24TIC ZF 160kkm
http://volvo-off.pl/galeria/V940KC "
jedna z odpowiedzi na tym właśnie forum :
"W moim przekonaniu z tego wozu już NIC nie będzie. Spalił się - pewnie jest pokrzywiony - więc buda się nie nadaje do niczego. Jak widzimy - jest to Taunus - takie wozy można tanio kupić u szkopów – choć znaleźć nie biedzie tak łatwo Gość powinien się spieszyć z zakupem - bo jak w razie czego wejdą nowe przepisy - umarł w butach. Jak najbardziej jestem za zrzutą. Potrzebne będzie konto - komu wpłacić datek. Jeśli kilku z nas się zrzuci, namówimy inne kluby - to może się uzbiera suma na drugi wóz. W końcu dziś samochody kupuje się za grosze No i będziemy mieli satysfakcje, że klub ww.volvo-off.pl nie tylko jednoczy ale i wspomaga w losowych przypadkach inne kluby. To będzie nadzwyczaj pozytywnie odebrane. Od siebie deklaruję kwotę powiedzmy dwustu złotych.
Kto następny ? "
Czy pana, panie Michale byłoby stać na taki gest, jestem pewien, że nie, potraficie dać tylko, pozwoli pan, że zacytuję powiedzonko z forum: „dać zjeba”
Życzę zdroworozsądkowego, przedniopłatowego myślenia…
PS. Zmiotą mnie, nie problem…….
jendrek / 2005-06-08 14:51:37 /
poprawka
jest:
to też wykopał z forum....
jendrek [2005-06-08 14:04:17]
winno być:
to też bym wykopał z forum....
jendrek [2005-06-08 14:04:17]
jendrek / 2005-06-08 15:00:25 /
Tu nie chodzi o to, że jak ktoś nie ma spełniającego warunki starego Forda - to niech .... (i tu dowolne słowo z zakresu synonimu "odejdź już stąd") - tylko jeśli pytanie kompletnie nie dotyczy tematyki.
Nikt nie zabrania nikomu wypowiadać sie nie mając auta a będąc np. jego miłośnikiem ( a w domyśle nawet przyszłym posiadaczem ). Dla takich ludzi powstało to forum - a nie mających problemy z instalacją gazową w aucie o 20 lat młodszym.
Twoja cytowana wypowiedź Jendrku to akurat głos niezbyt stałego bywalca forum
I prosimy pamietać - gdzie dwóch Polaków tam trzy zdania ;-) trudno aby opinie jednego traktować jako stanowisko całego klubu.
Miłego dnia
MikeB4 / 2005-06-08 15:02:35 /
Ale lipa .... dachowanie
Dotyczyło tego, że rozwalenie auta rodziców {z przyczyn jasnych i oczywistych) przedłuży teraz remont Caprika od Sida ..... zresztą Capri chyba dalej sie remontuje a miało być już dawno temu gotowe.
MikeB4 / 2005-06-08 15:10:06 /
lenin też dobrze mówił....
jendrek / 2005-06-08 15:10:47 /
Ale lipa .... dachowanie
Dotyczyło tego, że rozwalenie auta rodziców {z przyczyn jasnych i oczywistych) przedłuży teraz remont Caprika od Sida ..... zresztą Capri chyba dalej sie remontuje a miało być już dawno temu gotowe.
MikeB4 [2005-06-08 15:10:06]
skąd nagle taka troska o czyjeś nieszczęście....
plastikary można mieć w d......
wątek ten przekształcił się w ogólne wspomnienia wyjazdów po polską wódkę z dachowaniem z powodu silnego łaknienia, które zaburzyło stan równowagi auta..
jendrek / 2005-06-08 15:16:19 /
bo jechałem tym Terano przed dachem , jasne ?
a zapędy do szybkiej jazdy autem terenowym zostały chyba wykorzenione u Sida.
Szkoda, że Caprik na tym ucierpiał. W co sie wątek przemienił to już inna sprawa - niezależna od autora.
MikeB4 / 2005-06-08 15:20:17 /
proponuję pozamiatać i do kosza ten szum...
jendrek / 2005-06-08 15:28:51 /
wątek też....
myślę, że nie wszystkich interesują wypady terenówką po polską wódkę....
jendrek / 2005-06-08 15:31:14 /
jak i gatki kolesia który nie ma z kim i oczym rozmawiać :(
no to wątek do kosza...
jendrek / 2005-06-08 15:47:35 /
naprawdę dużo masz do powiedzenia Coke...
krótkie i pełne wiedzy wypowiedzi...
gratuję....
jendrek / 2005-06-08 15:52:59 /
kurde , jakbym słyszał Albiego !
a może ...
marian212 / 2005-06-08 15:55:05 /
młody zadał pytanie, konkretne, dostał tez konkretna odpowiedz, dostał to o co prosił, ktoś (juz nie widze) odpowiedział, że jak cos to ma inna tablice, prosze powiedz mi co TY wniosłeś w tym wątku? poza zjebami?
albi? - nie
albi pisał z błędami.....
jendrek / 2005-06-08 16:03:43 /
pisz na priva,
odpowiem więcej...
tylko napisz z jajami....
jendrek / 2005-06-08 16:06:53 /
> ja tu widzę dużo więcej szumu i nie tylko szumu, arogancji i chamstwa, to chyba bardziej denerwujące niż nieszkodliwy szum...
Z arogancją, chamstwem i zwykłym szumem systematycznie walczymy. To że się czasem coś pojawia, to nie jest żadne usprawiedliwienie na to aby dodawać go jeszcze więcej, bez żadnego sensu ani tym bardziej potrzeby. Bo filtrowanie tego szumu zwyczajnie zajmuje nasz czas, który można uznać wtedy za zmarnowany. A ciekawych rzeczy do zrobienia w życiu jest więcej niż wolnego czasu, więc każda chwila poświęcona na przeczytanie bezsensownego postu jest chwilą bezpowrotnie straconą, nie dającą nic w zamian poza świadomością straty czasu i malejącą chęcią na czytanie następnych. Więc jeszcze raz: proszę zaakceptować fakt że to jest forum tematyczne i tutaj zajmujemy się ściśle określonym wycinkiem rzeczywistości. Sprawy personalne proszę załatwiać bezpośrednio na otwartym terenie przy udziale sekundantów. Przepychanki tutaj zakończą się okresową blokadą konta, przy szczególnych zasługach - blokadą nawet permanentną.
Koniec tematu.
Michał Konieczny / 2005-06-08 16:10:09 /
Wątek jest zamknięty, brak możliwości jego kontynuacji.