logowanie | rejestracja
capri.pl » forum » ? » Spotkanie w British Garage Club 10.10.04 godz. 19

Spotkanie w British Garage Club 10.10.04 godz. 19

jak zwykle... piwko, rozmowy na różne tematy, totalna dezorganizacja, może jakiegos laka sie spali, jak ktoś chce dołączyć to zapraszamy.

Daniel vel Treetop liil (EM) Dokładna lokalizacja na mapie / 2004-10-04 00:31:03 /

ja deklaruje :)
laka jak posiądę to na ...% spale :) juz w sumie cos o tym wiadomo :) pozdro, zachęcam - Knajpa znajduje się na Księżycowej (za Conrada) w fortach, fajny klimat i 1l pifka za 8 złociszy :))

Rydzu liil Dokładna lokalizacja na mapie / 2004-10-04 00:37:17 /

klima to by był super jak by te kierownice od nowych roverów wywalili , ale ogoolnie spoko knajpka i fajna okolica :) (kibel konkretny) hehe , myśle że moge napisać do zobaczenia :)

spawn Dokładna lokalizacja na mapie / 2004-10-04 03:45:59 /

Ja jestem :)

gryziu liil (EM) Dokładna lokalizacja na mapie Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2004-10-04 09:32:20 /

no to i moze się i pojawię:)), jak gdzies będę bokiem przemykał, ale gdzie to jest??!!!dokładnie:)?

Rasta Dokładna lokalizacja na mapie Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2004-10-10 12:17:21 /

I ja jak trafie to zawitam, tylko wytlumaczcie gdzie ;D

Mysza liil (EM) / 2004-10-10 12:19:30 /

Dokładnie w Forcie Wawrzyszew, przy ulicy Księżycowej na Bemowie.

gryziu liil (EM) Dokładna lokalizacja na mapie Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2004-10-10 12:36:57 /

Czyli ul Księżycowa - wjazd od Conrada >> Kwitnąca (przejechać blokowisk) >> w Księżycową (po lekkim łuku w prawo) >> dojachać do Bramy która będzie otwarta i lasek który nie wygląda jakby było cokolwiek w nim ... a jednak jest hotel i takie strzałki na BGC - nieźle trzeba ich wypatrywać :) , jak ktoś nie może sobie poradzić to w www.twojemiasto.pl wpiszcie księżycowa i zobaczycie, nie sugerujcie się wjazdem od wólczńskiej :) - nie ma go!

Rydzu liil Dokładna lokalizacja na mapie / 2004-10-10 12:49:00 /

ja spotykam sie z Hubertem na stacji BP, obok centrum handlowego bemowo o 18:30 z tamtąd jedziemy do BGC, także proponuje wszystkim tym którzy nie wiedzą jak dojechać dołączyc do nas na BP.

Daniel vel Treetop liil (EM) Dokładna lokalizacja na mapie / 2004-10-10 12:49:44 /

o fajnie Daniel, jakbym się spoznił do was 5 minut, to poczekajcie:D, ale na którym BP? tym w po prawej , jadąc na bielany??, tak pytam, coby się upewnić:')

Rasta Dokładna lokalizacja na mapie Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2004-10-10 12:53:18 /

BP na przeciw Carefoura (tak to się pisze?)

Rydzu liil Dokładna lokalizacja na mapie / 2004-10-10 12:55:26 /

to BP jest na ul. Powstańców Śląskich jadac w strone Bielan po prawej stronie, z daleka widać zielone neony. pozdro i do zobaczenia, jakoś sie znajdziemy ;) a jakby co to dzwonić.

Daniel vel Treetop liil (EM) Dokładna lokalizacja na mapie / 2004-10-10 12:57:43 /

i było całkiem miło, kto nie był ... jego strata!
Spotkanie będzie się odbywać w każdą ostatnią sobote miesiąca - czyli będą to spotkania cykliczne, liczymy na większy odzew ze strony zarówno mieszczan jak i przyjezdnych, podziękowania dla przybyłych, czyli (zacznijmy od kobiet):
Karoliny, Gosi, Oli, Rastaman'a, Gryzia, Marjana, Huberta, Treetop'a, Spown'a, Dyry, i dla mnie :)
kilka zdjęć poglądowych zosaje dołączonych.

Rydzu liil Dokładna lokalizacja na mapie / 2004-10-11 07:41:48 /

dzięki wszystkim za przybycie, ciesze sie że znowu mogłem miło spędzić z Wami czas, ekipa jak zwykle zajebista... mam nadzieje że następnym razem bedzie więcej ludzi z poza Wawy i okolic, szczególnie że teraz spotkania w BGC będą odbywały sie w soboty... następne już 30.10.04 pozdrawiam.

Daniel vel Treetop liil (EM) Dokładna lokalizacja na mapie / 2004-10-11 15:46:24 /

Wczoraj w ostatniej chwili odwolalem swoj przyjazd na BGC, i jak sie dzisiaj okazalo bardzo dobrze zrobilem, bo nie dajac specjalnych oznak po ujechaniu kilku kilometrow dzis rano rozsypalo mi sie lozysko w kole (prawie tak jak u Ciebie Rydzu, tylko to wieksze) :( Mialem jakies przeczucie chyba ;D Ale nastepnym razem chetnie :-)

Mysza liil (EM) / 2004-10-11 16:42:25 /

szkoda że nie zawitałeś, licze następnym razem na Twe przybycie - a z łożyskiem to straszna lipa :( powodzenia!

Rydzu liil Dokładna lokalizacja na mapie / 2004-10-11 20:21:31 /

trzeba założyć nowy wątek odnośnie spotkania inauguracyjnego, bo będzie wiadomo o co w tytule chodzi, myśle że nikt się nie obrazi ;)

Rydzu liil Dokładna lokalizacja na mapie / 2004-10-11 20:36:49 /

Rydzu, zapomniałeś jeszcze wymienić naszych kolegów z CMS-u, czyli Wiktora i Bubu, oraz kolegi Hormona z którym to odbywałem długą i ciężką dyskusyję na temat motocyklowych klubów MC :)

gryziu liil (EM) Dokładna lokalizacja na mapie Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2004-10-12 10:50:28 /

Bubu i Wiktor bardzo spoko kolesie (czego nie powiem o Tym delikwencie) ale oni są miejscowi - a ja przybyłych wymieniałem :P Ale oczywiście pozdro for all!!

Rydzu liil Dokładna lokalizacja na mapie / 2004-10-12 22:53:43 /