jak zwykle... piwko, rozmowy na różne tematy, totalna dezorganizacja, może jakiegos laka sie spali, jak ktoś chce dołączyć to zapraszamy.
Daniel vel Treetop liil (EM) / 2004-10-04 00:31:03 /
ja deklaruje :)
laka jak posiądę to na ...% spale :) juz w sumie cos o tym wiadomo :) pozdro, zachęcam - Knajpa znajduje się na Księżycowej (za Conrada) w fortach, fajny klimat i 1l pifka za 8 złociszy :))
Rydzu liil / 2004-10-04 00:37:17 /
klima to by był super jak by te kierownice od nowych roverów wywalili , ale ogoolnie spoko knajpka i fajna okolica :) (kibel konkretny) hehe , myśle że moge napisać do zobaczenia :)
Ja jestem :)
gryziu liil (EM) / 2004-10-04 09:32:20 /
no to i moze się i pojawię:)), jak gdzies będę bokiem przemykał, ale gdzie to jest??!!!dokładnie:)?
I ja jak trafie to zawitam, tylko wytlumaczcie gdzie ;D
Mysza liil (EM) / 2004-10-10 12:19:30 /
Dokładnie w Forcie Wawrzyszew, przy ulicy Księżycowej na Bemowie.
gryziu liil (EM) / 2004-10-10 12:36:57 /
Czyli ul Księżycowa - wjazd od Conrada >> Kwitnąca (przejechać blokowisk) >> w Księżycową (po lekkim łuku w prawo) >> dojachać do Bramy która będzie otwarta i lasek który nie wygląda jakby było cokolwiek w nim ... a jednak jest hotel i takie strzałki na BGC - nieźle trzeba ich wypatrywać :) , jak ktoś nie może sobie poradzić to w www.twojemiasto.pl wpiszcie księżycowa i zobaczycie, nie sugerujcie się wjazdem od wólczńskiej :) - nie ma go!
Rydzu liil / 2004-10-10 12:49:00 /
ja spotykam sie z Hubertem na stacji BP, obok centrum handlowego bemowo o 18:30 z tamtąd jedziemy do BGC, także proponuje wszystkim tym którzy nie wiedzą jak dojechać dołączyc do nas na BP.
Daniel vel Treetop liil (EM) / 2004-10-10 12:49:44 /
o fajnie Daniel, jakbym się spoznił do was 5 minut, to poczekajcie:D, ale na którym BP? tym w po prawej , jadąc na bielany??, tak pytam, coby się upewnić:')
BP na przeciw Carefoura (tak to się pisze?)
Rydzu liil / 2004-10-10 12:55:26 /
to BP jest na ul. Powstańców Śląskich jadac w strone Bielan po prawej stronie, z daleka widać zielone neony. pozdro i do zobaczenia, jakoś sie znajdziemy ;) a jakby co to dzwonić.
Daniel vel Treetop liil (EM) / 2004-10-10 12:57:43 /
i było całkiem miło, kto nie był ... jego strata!
Spotkanie będzie się odbywać w każdą ostatnią sobote miesiąca - czyli będą to spotkania cykliczne, liczymy na większy odzew ze strony zarówno mieszczan jak i przyjezdnych, podziękowania dla przybyłych, czyli (zacznijmy od kobiet):
Karoliny, Gosi, Oli, Rastaman'a, Gryzia, Marjana, Huberta, Treetop'a, Spown'a, Dyry, i dla mnie :)
kilka zdjęć poglądowych zosaje dołączonych.
Rydzu liil / 2004-10-11 07:41:48 /
dzięki wszystkim za przybycie, ciesze sie że znowu mogłem miło spędzić z Wami czas, ekipa jak zwykle zajebista... mam nadzieje że następnym razem bedzie więcej ludzi z poza Wawy i okolic, szczególnie że teraz spotkania w BGC będą odbywały sie w soboty... następne już 30.10.04 pozdrawiam.
Daniel vel Treetop liil (EM) / 2004-10-11 15:46:24 /
Wczoraj w ostatniej chwili odwolalem swoj przyjazd na BGC, i jak sie dzisiaj okazalo bardzo dobrze zrobilem, bo nie dajac specjalnych oznak po ujechaniu kilku kilometrow dzis rano rozsypalo mi sie lozysko w kole (prawie tak jak u Ciebie Rydzu, tylko to wieksze) :( Mialem jakies przeczucie chyba ;D Ale nastepnym razem chetnie :-)
Mysza liil (EM) / 2004-10-11 16:42:25 /
szkoda że nie zawitałeś, licze następnym razem na Twe przybycie - a z łożyskiem to straszna lipa :( powodzenia!
Rydzu liil / 2004-10-11 20:21:31 /
trzeba założyć nowy wątek odnośnie spotkania inauguracyjnego, bo będzie wiadomo o co w tytule chodzi, myśle że nikt się nie obrazi ;)
Rydzu liil / 2004-10-11 20:36:49 /
Rydzu, zapomniałeś jeszcze wymienić naszych kolegów z CMS-u, czyli Wiktora i Bubu, oraz kolegi Hormona z którym to odbywałem długą i ciężką dyskusyję na temat motocyklowych klubów MC :)
gryziu liil (EM) / 2004-10-12 10:50:28 /
Bubu i Wiktor bardzo spoko kolesie (czego nie powiem o Tym delikwencie) ale oni są miejscowi - a ja przybyłych wymieniałem :P Ale oczywiście pozdro for all!!
Rydzu liil / 2004-10-12 22:53:43 /