czesc
sorka ze tak nietematycznie ale pomysly mi sie skonczyly i moze ktos od was mi Helpnie.
Mam fajnego fordzika lecz brak mi kasy na zarejestrowanie go, za duuzo w niego wsadzilem i teraz niejest za ciekawie. POsiadam Lancie Delte ktora musze spieniezyc zeby go zarejestrowac jest moze ktos chetny na nią ?? Albo kto wspomoze finansowo takieglo młodzika jak ja ?? Zależy mi żeby mój bolid wyjechał na droge jak najszybciej a niemam na rejestracjie i nnerzeczy z tym zwiazane :(
dzieki za wyrozumialosc pozdrawiam
Bart 007 :] / 2004-07-08 19:31:24 /
to zart? :)
Lex / 2004-07-08 19:38:31 /
Rozumiem desperację ale na Lancię to chyba tu chętnego nie znajdziesz.
Przewiduję szybkie zamknięcie tego wątku.
JΒ / 2004-07-08 19:40:59 /
Hmm...to może ktos mi da kas3e na zderzaki.(nie no zart).A ta Lancia fajna,jakbym miała kase to z chęcią.:-(Ale narazie Caprik pożera wszystkie moje oszczędności :-(
Mycha / 2004-07-08 19:53:58 /
WĄTEK UWAZMA (NIEFORMALNIE :-p) ZA ZAMKNIĘTY - zawsze o tym marzyłem <hahaha>
P.S.
Jarku - kiedyś chyba oferowałeś się (nie tylko Ty) jako moderator czy jak to tam zwał. Uważam że trzeba nad tym pomyśleć bardzo powaznie i zamienić słówko z MK
Pozdro dla starych wyjadaczy i dla przyszłych (takich jak ja :-P)
Żarty żartami ale ty [stary] KONIU bądź troszke bardziej wyrozumiały, widac ze nigdy niczego niechciałes i niebyłes zdesperowany :/
pozdrowki dla @ll
Bart 007 :] / 2004-07-08 20:30:19 /
Tylko że w chwilę po tym jak się zaofiarowałem, zwrócono mi (na privie) uwagę że mam bardzo mały staż na capri.pl. Nie pomyślałem o tym wcześniej. Jeżeli jednak "góra" nie uzna tego za okoliczność dyskwalifikującą, to się podejmę. Jeżeli uzna - przyjmę z pokorą.
A tak w ogóle to temat jest poruszany już któryś tam raz, zawsze bez odzewu ze strony Michała Koniecznego. Nasuwa to myśl że może on nie widzi takiej potrzeby. A to w końcu jego cyrk...
JΒ / 2004-07-08 20:38:40 /
No wreszcie jakieś ciekawe autko do nabycia :)
Dawaj fotki tej Delty na priva i od razu napisz, czemu tak dużo za nią chcesz?
Pozdro.
KRK 4m / 2004-07-08 20:48:41 /
to ja tez na maila prosze fotki gurden@wp.pl
Gurden / 2004-07-08 21:16:11 /
Az taki stary to nie jestem. Może to i szkoda. Też ciuma grosik do grosika z nadzieją że pewnego dnia się obudze i świnka będzoe pałna żeby starczylo na wymarzone auto. Była tu też taka sytuacja że kolo podał link do swojej stronki gdzie też prosił o jałmużnę :-P Najprościej wziąść - a ja cięzko zapie**** swoimi "kopytami" aby se zbierać. Jak będziesz miał jakiś sposób na kasę (byle legalnie) walsmialo to ja sięchętnie podłącze. Sory jeśli Cię uraziłem i życze dokończenia budowy bryczki.
Pozdro
w sumie mi ta lancia nie przeszkadza - tylko powinna wyladowac w dziale ogloszen. tak gwoli porzadkow.
Jabol / 2004-07-08 22:08:23 /
> zawsze bez odzewu ze strony Michała Koniecznego. Nasuwa to myśl że może on nie widzi takiej potrzeby
Dość już dawno, część pewnie nie pamięta, części tu jeszcze nie było - sygnalizowałem potrzebę zaistnienia organu "inkwizycyjnego". Generalnie stanęło na tym, że dalej mam robić porządki sam. Nie wiem skąd wrażenie że ja nie widzę potrzeby - to przekłamanie na łączach. Wiem że chętni do pomocy są - jednak chciałbym zrobić do tego celu środki, które nie pozwolą jednej osobie zbytnio zamieszać, nawet przypadkowo. To jeszcze wymaga chwili czasu ... Zrobię stosowne mechanizmy, to wybierzemy ciało.
A co do tematu: rozumiem że desperacja, potrzeba chwili, etc, ale po pierwsze - jest dział ogłoszeń, po drugie - amatorów Lancii szukałbym jednak gdzie indziej, a jeden i dwa to trzy - Bart 007 czyta regulamin.
Michał Konieczny / 2004-07-08 22:30:37 /
Przyznaję, zagalopowałem się. OSTATNIM RAZEM było bez odzewu, ale ponieważ to było tuż przed PC.
JΒ / 2004-07-08 22:47:03 /
czyli wracamy do http://www.capri.pl/forum/3e53ee185a585#40e25c1072106
granadziarz_3M / 2004-07-08 22:54:15 /
regulamin? Jaki regulamin? Ja nic takiego nie widziałem :P
Krzysiek_Poznań / 2004-07-08 23:56:33 /
Stary poprostu zaciśnij pasa i oszczędzaj.Wiesz jak wiele osób na tej stronce(łącznie ze mną) harowało na swoją brykę i oczywiście koszty z nią związane!!!!!!!!!!!!!!
Ja przez blisko 10 miesięcy jeździłem bez OC i przeglądu (miałem farta i tyle)
Jak masz mocne nerwy i naprawdę umiesz jeździć to spróbój ale nie polecam.
Mogę powiedzieć tak przez te 10 miesięcy natłukłem od holery kilometrów.
Ale za każdym razem jak przejeżdżałem obok policji to adrenalina była ogromna.
Poprostu ZARÓB SOBIE jak każdy .A w tedy dopiero docenisz!!!!!!!!!!!
CORONER / 2004-07-09 00:07:19 /
a co ja robie myslish ?? ze niezap.... ? aktualnie zapier...7 dni w tygodniu w weekend dorywcza robota a w tygodniu na budowie, jestem tak zmeczony ze niemam nawet sily sobie dupy dobrze wytrzec a o odkrecenie butelki z woda musze prosic mame a kasy zamiast przybywac ubywa, a autem niewyjade na droge w takim staie bo bym sie chyba poci jakby mnie policja zlapala i by mi auto zabrali. Dlatego m.min sprzedaje lancie
pozdrowki
Bart 007 :] / 2004-07-09 01:13:31 /
He he he ... a jak myslisz, ze nam te auta to ktos dał?
Poczytaj sobie stronki o naszych samochodach, moze dostrzeżesz przy niektórych delikatne informacje ile czasu, pracy i samoposwiecenia nas kosztowały.
Znajdziesz informatyków co w przyspieszonym tempie sami uczyli sie spawac, artystów co zbierali 5 lat, czy inne osoby które na wymazone samochód/y pracowali przez kilka lat pracujac całe wakacje, czy też wyrabiali rózne dziwne rzeczy. Mozna by ładna książke napisac. Wierz mi mało komu przyszło to łatwo i bez poswieceń, ale o ile pozniej to lepiej smakuje ;)
I w tym miejscu pragne pozdrowic wszystkich którzy potrafia docenic ten 'smak'.
Dziekuje, pozdrawiam, dowidzenia :)
Święte słowa Coke ja dopiero teraz kończę spłacać swoją MK1 a jest u mnie już dwa lata.
Arni12 / 2004-07-09 08:36:53 /
cOke ma swieta racje !!
Ja kupilem swojego Capri ( hm we wrzesniu bedzie 2 lata) temu, a co najgorsze ze jeszcze nie jest gotowe. mi zostal sam lakiernik do zrobienia ale z powodu kasy i tak zejdzie sie okolo pol roku, mimo tego nie wyciagam reki tylko cierpliwie czekam
Trzanek / 2004-07-09 08:57:51 /
Bart !!! ja to widze tak
piszesz ze pracujesz 7 dni w tygodniu i piszesz ze kasy ci ubywa ???
to nie rozumiem czy placisz komus ze pracujesz czy co ???
piszez ze mama ci pomaga :)wiec rodziny swojej nie masz!!!!to i koszty inne
i jeszcze jedno jak ci kasy brakuje to po co ci samochod jak sie tak uzalasz !!!! nawet dwa samochody!!!!
WKURZA MNIE TO JAK KTOS PLACZE I SIE UZALA A JEZDZI LUB MA SAMOCHOD
POLACY TO MAJA CHYBA WE KRWI !!!!!!!!!!!!
miec starszy samochod to trzeba miec kase !!! albo zacisnac pasa i nie plakac
a co do rejestracji to Coroner naklkał jak sie jezdzi i jak mozna bo ja robie to samo tyle ze juz mi dowod nawet gliny zabrały i co jezdze dalej juz 1.5 miecha a powinienem 7 dni max
I NIE ZAKLADAM POSTU ZE JEST MI ZLE BO REMONTUJE PIEKNY WOZEK OD PODSTAW A DROGIM TRZEBA JEZDZIC I PROSZE O POMOC !!!!!!
TA STRONA TO NIE INSTYTUCJA CHARYTATYWNA
Wojdat / 2004-07-09 09:45:44 /
dokladnie :-D
pozdro
Zakrzak! / 2004-07-09 12:30:01 /
Nom czyli wiecie co czuje ładuja prawie każdą złotowke w autko. A ręki niewyciagam znaczy nieliczyłem na kogos kto mnie dosponsoruje, bardziej zalezy mi na sprzedaniu tego co mam teraz, bo jak sprzedam Lancie to sporo moich problemow sie rozwiąże, czes kasy oddam staremu a czesc zainwestuje w auto i miejmy nadzieje ze to wystarczy zeby nim wyjechac na droge.....
pozdrowki dla all
Bart 007 :] / 2004-07-09 16:23:01 /
To do działu ogłoszenia z tą Lancią, a nie post na temat wsparcia.
Police / 2004-07-09 16:43:40 /
popieram Wojdata w 100% trzeba pracować, pracować i jeszcze raz pracować... i nie zakładac takich wątków, choc i tak nieźle, bo załozyłeś tylko jeden, a przeciez mogłes conajmniej dwa (np. o sprzedaży Lanci i o tym jak Ci jest źle). mam nadzieje że MK szybko wybierze ciało i takich watków bedzie coraz mniej bo juz mi sie rzygać od nich chce nie mówiąc o tym że capri.pl traci przez nie na "atrakcyjności"... pozdrawiam.
Daniel vel Treetop liil (EM) / 2004-07-10 14:17:04 /
Skoro juz zaczoles to moze bys napisal czy to integralka i ile za nia chcesz?
gumis / 2004-07-10 17:05:37 /
Hmm... gdyby to była integralka to by jush z pod domu wogle niestartowała :/ i tak jezdze ta od swieta jak mam za co nalac , gdybym niemusial niesprzedawałby.
A autko to Lancia Delta 1.6 GTie, podwojny walek pełen wtrysk posiada ok 110 koni rozreca sie tak milo dopiero ok 3500 a kreci sie do 6000 mozna by wiecej ale szkoda silnika. Spala w miescie niebede sciemnial 10 musi wsysnac i niema to znaczenia czy sie jedzie 40 km/h czy 80 . Na trasie zchodzi do 8 zalezy tesh od tego ile sie jedzie. We cztery osoby lecielismy tym 160 i jeszcze bylo luzu po noga niesprawdzalem ale sadze ze jak sie ja dobrze rozkreci to zamknie licznik [ma 200 na liczniku].
Zdjecia wkrotce
pozdrawiam
Bart 007 :] / 2004-07-11 14:39:38 /
No zaomnialem o cenie jest to rok 1991 jak wspomnialem ile za nia chce bylo by milo gdybym dostal za nia z 6600 i nic z niej niewyciagam oczywiscie z tego co gra
pozdrawiam
Bart 007 :] / 2004-07-11 14:41:08 /
Ja pier****. CZŁOWIEKU!! Czy te posty powyżej nie dały Ci niz do myślenia. TO NIE JEST DZAIAŁ OGŁOSZEŃ!!Tu masz link jeśi nie wiesz gdzie tego szukać: http://www.capri.pl/services/ads - i własnie przez takich dzieje się jak się dzieje... :-(
Pozdro
nie, nie nie!!!
lancie wstaw tutaj ->
www.gratka.pl
www.anonse.pl
www.ct.com.pl
www.autogielda.com.pl
itd..
Tutaj TYLKO stare fordy!!!
A Gumiś 5x regulamin za współudział :-)
JΒ / 2004-07-11 15:36:06 /
Ale żeście wyrozumiali normalnie pała mięknie brak mi słow do was. Myslałem ze mozna liczyc na dojrzałych ludzi takich jak wy ale chyba sie myliłem. Koles KONIU zachowuje sie jak 15 latek ktory sie podnieca tym jak kogos zbeszta. Reczywiscie widac mozna liczyc na capri team sQuad , znaczy mozna liczyc ale na niektorych tylko. I niepodniecaj sie tak koniu besztaniem . A co do reszty capricowców dzieki za wyrozumialosc. teraz bede korzystał z waszej pomocy tylko i wylacznie wtedy gdy bedzie ona ostateczoscia bo zem sie zawiód na waszej zyczliwosci
pa @ll
Bart 007 :] / 2004-07-11 20:05:57 /
w koncu zabiore glos w tym watku...
masz racje ze mozna liczyc tylko na kilka osob w calym klubie Capri.....
pozdrawiam i zycze wytrwalosci w remoncie oraz szczescia w Totku lub ewentualnie odziedziczenia spadku po dalekiej Ciotce z USA hehe :)
♠MAD♥DOG♠ / 2004-07-11 20:14:35 /
A czego konkretnie oczekiwałeś??? Bo zachowujesz się jak małe dziecko któremu zwrócono uwagę że źle postąpiło. Od zamieszczania ogłoszeń jest dział Ogłoszenia. Regulamin nie jest jakąś tam wydumką Michała K. mającą na celu utrudnienie życia sfrustrowanym użytkownikom - ma on zapewnić tu jako taki porządek, ale żeby tak było, WSZYSCY muszą go przestrzegać.
JΒ / 2004-07-11 20:25:52 /
Małe dziecko ?? jassne i to dlatego ze niby bulwersuje sie ze zostalem zbesztany ?? Gów.... prawda wy zachowujecie sie jak dzieci , wytlumaczono mi na poczatku tego watku ze źle zrobiłem i spox zrozumialem ale sa tu DEBILE ktorych chyba rajcuje i podnieca besztanie po 5 razy tej samej osoby za jedeno i to samo TAKICH LUDZIE NIETRAWIE I NIEZNOSZE SĄ PUŚCI co nie KONIÓ :]
Bart 007 :] / 2004-07-11 21:31:42 /
Agencie Barcie OO7 Co nie to mówią jakieś BURAKI a tutaj myślałem (jdnak sięmyliłem) że mamy doczynienia z bardziej inteligentnymi osobami. Nie drogi panie/kolego - nie zachowuję się jak 15 latek mimo iż mam dopiero 18. Ciekaw jestem ile naprawdę Ty masz lat? Skoro taki wielki z Ciebie klubowicz to czemu nie ma zdnych danych o Tobie oprócz majla? Wstydzisz się swojego imienia, nazwiska, miejscowości, wieku? - nie wiem i nie wnikam w to. Czytać chyba potrafisz więc sobie przeleć forum od początku i policz sobie ile osobom się nie podobało Twoje posunięcie. Nawet sam Michał K. zwrócił Ci uwage - jako nowy powinieneś bardziej trzmać się regulaminu a nie wychylać się tak.... (taka moja drobna rada - starego wyjadacza <hahaha> :-P ) To Ty zachowujesz się jak gówniarz który ma jeszcze mleko mamy pod nosem. I czym Cię tak zbeszciłem - tym że na początku powiedziałem. Ja pier**** człowieku czy tym że przez takich ludzi dzieje się jak się dzieje? jeśli to pierwsze to byłą chwila uniesienia :-P a jeśli to drógie to się nie usprawiedliwiam bo widocznie tak masz że Tobie się mówi a Ty i tak swoje.
P.S.
Ja nie szukam wrogów tylko ludzi z którymi POKOJOWO mógłbym porozmawiać o samochodach...
Pozdrawiam wszystkich a w szczególności Barta 007 - niech moc bedzie z Tobą!!
jak się wam nudzi to polecam http://www.fordold.org/download/SIMPLE72.JPG
Krzysiek_Poznań / 2004-07-12 17:27:50 /
ZAJEFAJNE - a masz może takie ale z capri?? Wiem że jeste takie cóś na stronce ale chciałbym o klasycznych kształtach
Nio super ale wolałabym Caprika:-) I mam zajęcie na pół wakacji
Mycha / 2004-07-12 22:27:29 /
poszukajcie sobie capri wycinanka juz nawet ktos skleil u mnie na sklejenie po wydrukowaniu czeka juz rok
Michal FAZI / 2004-07-13 01:24:30 /
http://www.capri.pl/assorted/assorted no tu niby jest jakaś wycinanka ale nie wiem jak ją ściągam to mi jej odczytac nie chce :((((((((( Ale widze że od razu wprowadziłem lepszy nastrój w temacie :P Pozdrawiam
Krzysiek_Poznań / 2004-07-13 13:25:34 /
Mi to otwiera w "akrobat rajderze" :-P No Krzysiu - Ty to potrafisz <brawo>
P.S.
Pozdro dla wsztstkich pasjonatów wycinanek :-P
Heheh no to mam zajęcie na wakacje :-)
Mycha / 2004-07-13 15:52:07 /
Bart 007 powinieneś się opanować i na priv wskoczyć z zainteresowanymi kupnem...tyczy się to ciekawskich wypytujących o ten samochód...grzecznie zwracam uwagę,że w regulaminie jest jasno i wyrażnie STARE FORDY
Szanowni mieszkańcy capri.pl przestańcie na skakiwać i wdawać się w pyskówki wystarczy raz zwrócić uwagę...jeśli to niepodziała to wyrobi sobie opinię nieodpowiedzialnego(no jak takiego glupiego regulaminu niepotrafi przestrzegać to co np.z kodeksem drogowym aż się boję na drogi wyjeżdżać:P)
Widać tu kilku aktywnie działających służbistów w roli świętej inkwizycji nieodwoływalnego porządku i ładu globalnego :P:P:P
Ale i tak jest tu symaptycznie ....hehehe
Średnio raz na tydzień wskoczy taki watek-pierdziątek nijak niedający się podciągnąć pod w/w old-fordy i dla starych wyżeraczy jest to męczące...wiecie starość nieradość-zgryźliwcy :P
A co Twojego pytania moim pierwszym capri było to z którym możesz się spotkać buszując po stronach z dowcipami...wierz mi było w gorszym stanie->włocławek<-
sprzedałem uciułałem na gienie i jeżdżę...pamiętaj niektóre przyjemności trzeba odsuwać w czasie by później maksymalnie móc odczuć radość:):)
gilmor / 2004-07-13 16:13:06 /
witam
jak milo że o mnie jeszcze pamietacie heh pewnie bede legendą gosc ktory chcial sprzedac lancie tam gdzie króluja FORDY heh :].
Dobra popełniłem błąd przyznaje to po raz niewiem juz który dajcie mi jush spokoj bo sie wyniose z capri, a pewnie szkoda by było bo moj escorcik pieknie wby wyglądał w galerii. Dzieki ze mnie upominaliscie ash tyle razy pozdrowienia dla nad gorliwych
Bart 007 :] / 2004-07-14 22:44:29 /
człowiek legenda.........
Krzysiek_Poznań / 2004-07-15 12:43:22 /
skromny.........samokrytyczny.................legenda ......................... ale mnie wzięło dzisiaj na ironie SORRY :)
Krzysiek_Poznań / 2004-07-15 12:45:41 /
Do Bart 007 nie martw sie mnie także chłopaki zjechali za mojego Malucha którego pokazałem na forum.
Z tąd wszyscy mnie znają na tej stronce hi hi hi hi.
Pozdro
CORONER / 2004-07-15 13:36:45 /