Ciao,
Szukam info na temat tego autka, kiedyś dostałem propozycje zakupu i ja odrzuciłem, teraz ponownie się zastanawiam. Niewiele wiem na temat owego bolidu (po generalce, 2,3 V6), może ktoś rozpoznaje/ zna/ widział/ miał/ jeździł...
Hrabia® / 2004-06-16 19:03:53 /
ciekawy kanarek..ile chlop ja ceni??
Rem!k / 2004-06-16 20:13:08 /
gdyby nie to ospojlerowanie to calkiem ciekawe autko..
Trzanek / 2004-06-16 20:42:58 /
Nie chłop ino dziewojka. ostatnia cena : 10 tys PLN
Hrabia® / 2004-06-16 22:42:54 /
Wydech przed tylna osia - motyw zaczerpniety ze Stara albo Ikarusa :)
pmx (wiewior;) / 2004-06-16 22:46:46 /
Wiewiór, patent z wydechem pochodzi od Czołga, anie od Stara...
Hrabia® / 2004-06-16 22:53:58 /
Pierwszym wlaścicielem był Pan Tomek z pod Leszna, bral ode mnie wiele części i mechanizmów.Silnik byl to sprawdzony blok 2,8 V6, mialem jeszcze dla niego przygotować gaźnik do tego motoru ale już go pozbył.Przekładnia i zawieszenie nabył ode mnie i było w bdb stanie.Jeżeli chodzi o most to też o ile pamietam przeglądałem mu to i bylo OK.Napewno wszystkie sinembloki były wymienione.Akurat spojlery to było moje wykonanie jedne z pierwszych wzorów.Wydał na auto sporo pieniędzy i czasu aż dziwne ze się go pozbył, to tyle co pamietam o tym samochodzie.
Witek z Wrocławia / 2004-06-16 22:58:29 /
Dzięki za info! Wiem, że jest to auto z Wielkopolski, teraz domyślam się, że spod Leszna. Tylko czemu ktoś przekładał silnik? I to z 2,8 na 2,3? Jeżeli blok był OK? Cóż, nie mnie osądząć. Jeżeli ta capripanna poszła by z cena ostro w dół, to możę bym się skusił. A te spojlery to tak średnio mi podchodzą (sorrry Witold) ;)
Hrabia® / 2004-06-16 23:27:59 /
Skoro wołaja to powiem co wiem, na zdjeciach to ładnie wyglada, puszka filtra powietrza od 2.8, czy blok... odrobinke za słabe zdjecie komory zeby powiedziec, jak masz lepsze podeslij na priva, moze sie uda cos dojzec.
Woła sporo, ale jezeli całosc czytaj blacha - połoga - podłuznice, itp. wyglada ładnie mozna by zaryzykowac.
Sam musisz sobie odpowiedzec czy 'to jest ten' ;)
Pozdrawiam
ps.
Od witka to sporo aut/spoilerów wyjechało... niestety z montarzem to róznie wygladało a 'inwencja' kupujacych co do mozliwosci zaczepienia tego ... Wiec warto zajzec co pod plastikiem sie kryje (ale to tak ogolnie co do kupowania aut 'oklejonych' plastikiem), bo rozne kfiatki mozna znaleść.
Thanx za info. To mógłby być "ten", gdybym miał kasę...
Hrabia® / 2004-06-17 07:47:03 /
Wiedziałem że to autko pochodzi od pana Witka z Wrocławia jak tylko zobaczyłem te fotki
Moje autko wyszło też spod jego ręki i było identycznie ospoilerowane.
To jego szkoła!
Tylko mi zajęło trochę czasu zanim doszczętnie pozbyłem się w cholerę tych spoilerów.
Oryginalny wygląd-to jest to!
Piotrek Ł....vel Kankkunen / 2004-06-17 17:36:32 /
Yeahhhh... Znaleziony dziś w Gostyniu! Czysty przypadek.
Hrabia® / 2004-07-09 21:52:45 /
ten zielony? czy zakupiles jakiegos?
Hmm...Biorąc pod uwagę zarobki i wydatki czeka mnie jeszcze ok. 2 lat oszczędzania, no może 1,5 roku. Pamiętajcie, że moja wiedza na temat napraw i rekonstrukcji jest znikoma, więc będę szukał idelanego stanu w Rzeszy, Austri, Beneluxie. Zobaczymy. Na razie oszczędzanko. Wiem, wiem, że chcielibyście szybko obejrzeć, pogratulować, przejechać się, ale troche to mi zajmie! 3majcie kciuki
Hrabia® / 2004-07-10 10:21:06 /