W tą sobotę tj.10.07.2010 wybieram się do parku linowego ( http://cascaderpark.pl/ ) , jeśli ktoś chciałby dołączyć, spalić parę kj i poczuć powiew adrenaliny to zapraszam. Ceny przystępne , dobra zabawa murowana.
CRUISER / 2010-07-07 01:01:46 /
gud lak towarzyszu, obawiam się, że impreza na torze może przyciągnąć większą ilość zainteresowanych, bo wystrzeliłeś się idealnie w środek ytp :/
pzdr
Pewnie miało by to być 17 a myślał o YTP i wpisał 10
zolty_ / 2010-07-07 08:52:45 /
17 w sobote, kubica jeździ po torze poznań ;)
no tak , to trochę komplikuje sprawę , termin do dogadania a sobota długa
CRUISER / 2010-07-07 10:28:29 /
Ja tam już raz byłem, ale przyznam szczerze, że pomimo niby braku lęku wysokości, to jakoś zrezygnowałem na sam początek z zamierzanej trasy everest (najtrudniejsza), a później również i trasy łatwiejszej ;)
Ale kiedyś tam wrócę "pokonać siebie" tylko jeszcze chyba nie teraz ;)
Ja byłem na średniej i byłem pełen zwątpienia na 1szej przeszkodzie ale ze wzgl.na to , że moja kobieta (po słowach "na pewno nie dasz rady") poszła pierwsza i to bez szemrania, to siłą rzeczy też przebrnąłem bo by obciach był. Następny przewidywany termin podejścia do tematu to dla mnie 14.08.2010
CRUISER / 2010-07-28 07:27:45 /
No wlasnie ja tylko pierwszą próbę na średniej w tą i z powrotem przeszedłem.
Niestety nie miałem nikogo tak motywującego ze sobą i się poddałem ;)
Generalnie z tego co wiem, to to jest najtrudniejszy park linowy w Polsce ;)
Nie mam porównania ale dziewczynki daja radę jak widać i młodzież szkolna więc nie jest tak źle chyba, szykuj sie na 14tego to sie zmotywujemy bo ja musze się rozgrzac przed największą trasą.
CRUISER / 2010-07-30 13:51:55 /