Pragnę przeprosić trzech zacnych członków tej społeczności, t.j. Szajbę, Maciaska i Camaro za zakupy na kreche i niemożność spłacenia zobowiązań (miejmy nadzieję krótkotrwałą).
Niestety w życiu nie wszystko idzie zgodnie z planem, a ja byłem dziecinnie naiwny :( ,a najtrudniej jest się przyznać do błędu przed swoimi (jeżeli wolno mi tak mówić).
Przepraszam.
Dziękuję Panowie i podziwiam Was za cierpliwość.
Postaram się jaknajszybciej Wam zadośćuczynić.
.:1379:. / 2004-04-16 00:12:47 /
ja moge potwierdzic ze jasio wie co mowi :) sprzedalem mu kiedys plyte asusa :) ciekawe czy działa :)
Jabol / 2004-04-16 00:16:54 /
gdyby taj jeszcze wiekszosci znany pan A. tak mogl i chcial napisac.........ale takim jak on to przez gardlo by nie przeszlo.....
pozdro
Zakrzak! / 2004-04-16 11:02:03 /
...a jakiś czas temu były durne posty typu "obywatel Szajba", a tu proszę :)
bo ci w/w ludzie to zacne członki ... klubowe, rzecz jasna ;)
Tylko z torbami ich nie puśćcie!
Brava dla 1379!!!
Sprawy nie znam, nie mam pojęcia jak zaszło itd., ale brawa dla 1379 za odwage!!!
Oraz za to, że własnie tacy ludzie którzy podchodza do sprawy w ten sposob zasługuja na szacunek i to Oni umacniaja wiezi w klubie!!!
Od teraz 1379 jak coś potrzebujesz wal smialo! kasa nie jest ważna! Zawsze jest tak ze raz jej nie ma a raz jest!!!
Pozdrawiam SKUN
SKUN_3M / 2004-04-16 15:00:04 /
wtrace sie choc nie chcialem
Skun - kasa nie jest az tak wazna ale jak na razie to ja nie widzialem mojej kasy ani gratow ktore sprzedalem takze
a to juz przeginka.... nie???
Maciasek_3M / 2004-04-16 15:07:32 /
Mowie macias nie znam kompletnie sprawy! A to jak zostało tu przedstawione to zasługuje na +. Ale jak mowie nie znam i sie nie bede wtrącał!!!
P.S Ale fakt jak sie nie ma kasy to mozna ustalic termin np w ratach splaty lub poprostu oddać rzeczy!
SKUN_3M / 2004-04-16 15:31:03 /
Miałem kiedyś ciekawą przygodę. Niektórzy pytają czasami jak się kupuje z zagranicznych aukcji, zwłaszcza z eBayu i czy to mądry sposób wysyłać gotówkę w liście. Wiele takich operacji nie robiłem, ale tylko jeden raz mi się zdarzyło, że kasa po drodze wyparowała. Mimo to Niemiec wysłał mi dwie książki "na krechę", a dopiero potem zapytał czemu pieniędzy nie dostał. Miło z jego strony, nieprawdaż? Oczywiście, sprawę wyjaśniliśmy sobie, odpowiedział żeby się nie spieszyć z zapłatą, skoro to takie ryzykowne i rozliczymy się "przy okazji", w końcu okazja nadeszła, zrewanżowałem się stosownie i sprawa zamknięta.
Rafał L. / 2004-04-16 15:38:39 /
to ze kolega wysyla przeprosiny jest jak najbardziej ok ale czekam az kolega odesle graty wtedy uznam sprawe za mniej wiecej ok
Maciasek_3M / 2004-04-16 15:42:34 /
a mnie raz wyrolowal jeden z helmutow na ebayu, wyslalem mu kase i wyparowal, ma zablokowane konto na ebayu ale co z tego
na szczescie tylko jeden sie taki trafil na okolo 300 wiec statystyka jest dobra
a co do 1379 to chyba sprawa dla samych zainteresowanych
camaro / 2004-04-16 18:57:15 /
sprawa w dalszym ciagu nie zostala zakonczona przez Jacka tzn. oddal mi tylko czesc pieniedzy, z przykroscia wypominam mu to na tym forum...
Maciasek_3M / 2004-05-17 14:38:54 /
niniejszym oswiadczam ze Jacek uregulowal swoj dlug wobec mnie
Maciasek_3M / 2004-05-20 13:18:10 /