logowanie | rejestracja
capri.pl » forum » PCK » Pytanie do autochtonów:))

Pytanie do autochtonów:))

Cze Chłopaki.
Pytanie mam. Tak się składa, że będę co 2 tygodnie bywał na dwa dni w Poznaniu.
Może mi ktoś polecić jakiś niedrogi nocleg? Tak ze śniadaniem max 90PLN. Tylko w jakiś normalnych warunkach oczywiście:))

PzDr

Palio Dokładna lokalizacja na mapie / 2009-04-26 20:59:50 /

A gdzie będziesz bywał dokładnie? Ulica? Jakaś firma? Coś się zapewne znajdzie.

Hrabia® Dokładna lokalizacja na mapie Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2009-04-26 21:57:00 /

Generalnie będę zajeżdżał do "Piotrów i Pawłów". Poznań, Lubań, Swarzędz.
Miejscówa nie gra roli. Może być pod Poznaniem (jak blisko i fajna jakaś)

Palio Dokładna lokalizacja na mapie / 2009-04-26 22:36:54 /

he, he problem z autochtonami niezależnie od miasta zazwyczaj jest taki sam - nocują w domach i bazy noclegowej we własnym mieście nie znają :o) przerabiałem to już kilka razy, moi byli chlebodawcy jak miała zawitać do Poznania menadżeria to wynajmowali pokoje tutaj

http://rcsa.poznan.uw.gov.pl/

nigdy nie byłem w środku ale podobno w stosunku do ceny standard zadawalający, blisko wyjazdu na autostradę w Luboniu (bo zakładam, że jak okolice Poznania to Luboń miałes na mysli), na marketach się nie znam ale chyba kilka Piotrów i Pawłów też jest w okolicy :o)

ander Dokładna lokalizacja na mapie Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2009-04-27 16:30:47 /

Hmm, kurcze, cenę podałeś lekko zaporową ;) W Inowrocławiu ostatnio spałem za 65 zł bez śniadania.

Hrabia® Dokładna lokalizacja na mapie Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2009-04-27 21:46:07 /

http://www.pensjonpolska.pl/cennik.php

Ten przybytek kojarzę z zewnątrz, bo blisko mieszkam. W czasie targów poznańskich pełen ludzi. Stosunkowo blisko centrum (15 minut autem, najbliższe Piotry i Pawły - 3 minuty autem, drugi 10 minut autem).

Dredzioch może coś więcej będzie wiedział, bo pracuje ze 2 budynki dalej.

Hrabia® Dokładna lokalizacja na mapie Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2009-04-27 21:51:06 /

Dzięki za info.
Tak przy okazyi to mam dla kogoś z PCK od GOPU jakieś graty:))

PzDr

Palio Dokładna lokalizacja na mapie / 2009-04-27 22:44:39 /

Tylko sobie dopasuj terminy tak, żeby targów nie było - ceny za wyrko idą 2krotnie do góry, a wszystkie bary mleczne wypełnione są pijanymi prezesami, którzy muszą pod same targi podjechać służbowymi nubirami i je tam zaparkować, więc centrum staje się jednym wielkim korkiem.

Hrabia® Dokładna lokalizacja na mapie Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2009-04-27 22:52:15 /

Dla Hervola - juz wie ;-)

MikeB4 Dokładna lokalizacja na mapie Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2009-04-28 00:51:00 /