logowanie | rejestracja
capri.pl » forum » PCK » Przegląd w okolicy

Przegląd w okolicy

Całkiem niespodziewanie wyszedł mi przegląd w Escorcie, możecie polecić jakąś stację gdzie z właściwym podejściem ktoś przeprowadzi kontrol ?
Nie chodzi o jakiś wałek tylko o miejsce gdzie widząc rocznik nie zostanę skazany na porażkę przez upierdliwego diagnostę.
Zazwyczaj korzystałem w Puszczykówku ale może w samym Poznaniu lub bliżej się znajdzie bo tam licho z terminami.

Mati_Poznan Dokładna lokalizacja na mapie Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2009-03-16 17:19:13 /

Możemy w sobotę podjechać w Mosinie. Gwarancji nie dam, ale koleś jest młody i w porządku. Jak auto ma wszystkie światła, dobre hamulce wraz z ręcznym, brak luzów w zawieszeniu i układzie kierowniczym oraz papiery na gaz i gaz wbity w dowód oraz szczelny wydech to nie będzie problemów. Ja nigdy nie poległem a byłem tam już wiele razy z tym, że ja nie jeżdżę niesprawnymi padłami bez ręcznego itd.

dred Dokładna lokalizacja na mapie Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2009-03-16 18:33:29 /

Foltyn Auto-Service na Starołęckiej 31, generalnie większość tam przechodzi przegląd (bez wałków) o ile masz oczywiście sprawny samochód (światła, hamulce). Jak coś jest nie tak, to mowią Ci, co masz do zrobienia.

omen99 / 2009-03-21 13:09:02 /