logowanie | rejestracja
capri.pl » forum » off-topic » Gównoburza ze mną w roli głównej

Gównoburza ze mną w roli głównej

Doniesiono mi...
Nie nie doniesiono. W niemal godzinnej rozmowie telefonicznej z naszym wspólnym kolegą wyartykułowano mi, że „wypowiadam się zbyt autorytatywnie”... No tak. I podobno temu koledze paszczowo wyartykułowano, że wielu innym nie podoba się to, co również kolega tym samym narządem przekazał mnie...
Oczywiście nie mam pretensji do owego kolegi, wręcz przeciwnie, jestem mu wdzięczny za naświetlenie tego problemu, bo skoro ów ból tylnej części ciała ma charakter epidemii, to należy działać. Dlatego też kolega podjął niezbędne kroki w trosce o komfort defekacji części czytelników moich wypocin.
Spieszę z wyjaśnieniami:
Wypowiadam się autorytatywnie, tam, gdzie czuję się autorytetem.
Jeżeli w dyskusji wychodzi, że nie miałem racji, przyznaję się do niewiedzy/pomyłki (niepotrzebne skreślić).
Tam gdzie nie czuję się autorytetem, tam gdybam, przypuszczam, lub niejednokrotnie pytam. A najczęściej się nie odzywam lub mówię, że nie wiem.
Jeżeli nie rozmawiamy o aksjomacie, to zaznaczam, że jest to MOJE zadanie.
Jeżeli poruszamy temat stanowiący aksjomat, to chyba nie muszę się tłumaczyć, że jest to aksjomat. Tak jest i ch*j, bo to jest aksjomat. Inna sprawa, że dla niektórych to może nie jest aksjomat, ale to już ich problem.
Zdarza mi się też wyrazić swoje poglądy na sprawy szersze niż budowa forda. I tu raczcie się szanowni niezadowoleni odpier*olić, bo tu każdy pisze co chce w granicach określonych przez moderację. Jeżeli nie jestem banowany, to się ode mnie j/w.

Tak! Ciągnę łacha z tej sytuacji! A czego się spodziewaliście po ponad pięćdziesięcioletnim anarcholu? Jasne, że mam na to wywalone. I ubawiłem się setnie w rozmowie z kolegą. Obaj się obśmialiśmy.

granadziarz_3M Dokładna lokalizacja na mapie / 2024-10-13 21:06:41 /

można dać kciuka w górę?

wąski77 Dokładna lokalizacja na mapie Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2024-10-13 21:09:14 /

Co to jest ten aksjomat ? Do cholery .

alwax Dokładna lokalizacja na mapie Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2024-10-13 21:30:51 /

Coś jak destylat.

m.kozlowski Dokładna lokalizacja na mapie Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2024-10-13 21:54:12 /

Bardziej jak spirytus :D

zapek??? !G.O.P! Dokładna lokalizacja na mapie Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2024-10-13 22:17:37 /

a nie bankomat?

bartozłomero Dokładna lokalizacja na mapie Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2024-10-13 22:39:33 /

Jak destylator to alwax lubi to :D choć on teraz bardziej winko raczej

mishq (Mateusz G.) Dokładna lokalizacja na mapie Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2024-10-13 23:08:16 /

Ja destylator to chyba bym wiedział , nie ?
Choć ja bardziej kupażowanie niż destylowanie .

alwax Dokładna lokalizacja na mapie Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2024-10-14 00:42:00 /

znowu ktoś do kogoś dzwonił się poskarżyć... ?! :D piaskownica.

rozjechany liil Dokładna lokalizacja na mapie Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2024-10-14 06:11:24 /

W weekend, to chyba w uniesieniu alkoholowym musiało być :D
„Dzieci wesoło wybiegły ze szkoły,
Zapaliły papierosy, wyciągnęły flaszki.”

zapek??? !G.O.P! Dokładna lokalizacja na mapie Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2024-10-14 08:03:15 /

Granadziarz szkoda nerwów olej rób swoje a na maruderów i hejterów mniej wy.....ne. Życie za krótkie aby tracić na to czas. Życzę wszystkim miłego dnia

CHUDER Dokładna lokalizacja na mapie Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2024-10-14 08:49:19 /

Granadziarz, cenię Twoją wiedzę, ale mam pytanie (oczywiście, jeśli mogę):
Czy w tematach, gdzie czujesz się autorytetem, dopuszczasz ewentualność, że jednak możesz się mylić?

Moja szefowa na ten przykład, kiedyś powiedziała, iż jak czegoś nie wie, to pyta i docieka. Jednak jak już coś wie, to wie. I nie ma dyskusji.

Potem wiele osób, miało problem, jak wytłumaczyć jej, że w niektórych obszarach, wiedza, która posiadła i na której bazuje, nie jest do końca zgodna z rzeczywistością, mówiąc inaczej- po prostu się myli.

Sprawa zaszła naprawdę daleko, kilka osób zmieniło pracę, wdrożono program naprawczy, farmakologia kilku osobom przyszła z pomocą.

Pod koniec nikt się dobrze nie bawił.

dzielę się tylko spostrzeżeniami życiowymi. Czasami lepiej odpuścić.

magic Dokładna lokalizacja na mapie / 2024-10-14 09:09:27 /

Magic, przeczytaj linijkę poniżej tej, którą zacytowałeś.

Krzysiu! Na końcu napisałem co o tym sądzę. I dziękuję za słowa otuchy, niech wrażliwszym ode mnie się przydadzą.

granadziarz_3M Dokładna lokalizacja na mapie / 2024-10-14 09:24:14 /

Gadu , gadu a ja nie wiem nadal co to jest ten ..... akcelerator .

alwax Dokładna lokalizacja na mapie Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2024-10-14 09:43:32 /

A ja kolege poznałem przelotnie u siebie w knajpie i po rozmowie mogę powiedzieć że akcelerator to On sam jest , naładowany energią i gestykulujący lepiej niz ja :D
Obok nas na kempingu nikogo by nie gryzły komary XD

Tweed / 2024-10-14 09:51:45 /

O kluczach dynamometrycznych wypowiadałeś się autorytatywnie :P.
PS ale to nie ja podp.... :)

RAV :) Dokładna lokalizacja na mapie / 2024-10-14 16:42:10 /

Jezu jak to dobrze że na niewielu rzeczach się znam, a jak znam to piszę i kasuję... Bo po co mi jeszcze bluzgi, wystarczy alkoholizm.
Granadziarz jest Git, a gównoburzowców olać.

Szafa !G.O.P! Dokładna lokalizacja na mapie Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2024-10-14 19:23:29 /

RAV, przyjedź na PC, to Cię ucałuję w czoło...

granadziarz_3M Dokładna lokalizacja na mapie / 2024-10-14 21:24:02 /

:) Wystarczy, że napiszesz jakiej firmy są najlepsze klucze dynamometryczne :)

RAV :) Dokładna lokalizacja na mapie / 2024-10-14 22:10:38 /

Biorąc pod uwagę eksploatowanie od 33 lat klucza Drapera, moja odpowiedź Cię nie usatysfakcjonuje...

granadziarz_3M Dokładna lokalizacja na mapie / 2024-10-14 22:12:44 /

Pytanie jakiej wielkości nasadką jakiej długości ramieniem i ile Nm użyjesz do całowania RAVa w czoło? :D

mishq (Mateusz G.) Dokładna lokalizacja na mapie Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2024-10-15 06:56:42 /

To będzie moment…

zapek??? !G.O.P! Dokładna lokalizacja na mapie Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2024-10-15 07:23:44 /

miszku - zrobiłeś mi dzień :)))

wąski77 Dokładna lokalizacja na mapie Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2024-10-15 10:01:30 /

Miszq, myślę że to będzie pocałunek z 18-nastką ;D

Curtis_Capri Dokładna lokalizacja na mapie Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2024-10-15 10:23:08 /

Eee ja bym wziął nasadkę do odkręcania nakrętki półosi w granadzie :D

mishq (Mateusz G.) Dokładna lokalizacja na mapie Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2024-10-15 11:06:25 /

Robię jepy, i mam na tę okazję nasadkę 2" :-)

granadziarz_3M Dokładna lokalizacja na mapie / 2024-10-15 12:22:28 /

To ja mam 54mm największą, do nakrętki piasty w Willysie.

m.kozlowski Dokładna lokalizacja na mapie Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2024-10-15 12:47:53 /

Już mowa nienawiści :P

RAV :) Dokładna lokalizacja na mapie / 2024-10-15 17:26:24 /

Jaka mowa nienawiści ?
Chłopcy chwalą się kto ma większego ....... klucza :)

alwax Dokładna lokalizacja na mapie Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2024-10-15 21:31:04 /