w poszukiwaniu dobrych mechaników znalazłem na stronie scorpio takie ogłoszenie; "Jest gościu który robi cuda i wszystko zrobi na cacy i taniutko. Przereguluje wyreguluje umyje maszyne na koniec. Jest to fanatyk i co najlepsze to 100% znający sie na rzeczy. Gwarantuje ze jeszcze nikt wa,m nie opowiedział waszym sacochodzie tyle co on w 10 minut. Moje scorpio po jego naprawach bryka jak odrzutowiec...Naprawde polecam.
Tel 501164785 (Marek)
ul. Polska 29", więć pojechałem do niego moim zdechłym kapciem, a teraz też go polecam, pozdrawiam zniechęconych
gutek / 2003-07-15 19:27:19 /
Skorzystałem z Waszego polecenia, udałem się w zeszłym tygodniu do tego warsztatu i niestety wyszła niezła wtopa. Przez telefon mówiłem że chcę ustawić zawory, zapłon i ogólnie podregulować silniczek. Jako że w tygodniu otwarte było tylko do 16 powiedział że mogę przyjechać w sobotę. Pojawiłem się o 10 rano i totalna olewka, najpierw konsumowali śniadanie a później stwierdzili że mi dziś nie zrobią bo jest sobota i nie maja czasu. Ani przepraszam ani nic totalna zlewka, zakręcili się i zaczeli dłubać coś w jakimś poldku. A ja pół soboty stracone i pare km na darmo. Nie wspomne już o scenach jak z "Misia" jeden pacjent chodził i mówił jedno a później pan Marek przychodził i mówił żebym nie słuchał tamtego bo gada głupoty. NIE POLECAM!!!
Piotras / 2004-07-09 10:15:13 /
lepiej tego nie brac pod uwage komentarz jest wycienty ze stronny sierra fan ten co to napisal nie ma juz capri tak dla jasnosci
CHUDER / 2004-07-10 00:03:14 /