panie michale,
czy doczekam sie zwrotu moich 80zl?
dlaczego zignorowal pan moje dwa mejle-brak odpowiedzi!!!
zapomnial pan-tak sobie to tlumacze! :)
stan faktyczny: wplacilem na panskie konto 80zl tytulem wpisowego(PC '07), a mimo to nie znalazlem sie na liscie startujacych.
domagam sie-co chyba logiczne-zwrotu moich pieniedzy.
z szacunkiem,
pawel gawronski
03 1500 1911 1019 1004 3311 0000
pawel gawronski
ul. pelczynskiego 139/18
01-471 warszawa
tel: 502 664 901
pawel_g - warszawa / 2007-11-11 22:56:43 /
Wydaje mi się że Michała nie ma, od 2 miesięcy wysyłam e-maile, dzwoniłem i tel nie odpowiadał może MK wyjechał na jakies dłuższe wakacje. Napewno sie odezwie jak wróci.
Hoover 3M / 2007-11-11 23:46:12 /
Paweł czy Ty tak zawsze ? Dobrze że juz przy pierwszym kontakcie zdałem sobie sprawę , że jesteś jakiś dzieciak . Robisz tutaj coraz więcej syfu , a za chwilę się obrazisz na całe trowarzystwo .
bogdanw / 2007-11-12 12:27:50 /
polecam wczytac sie w regulamin pucharu capri a dopiero nastepnie domagac sie zwrotu gotówki za udzial w imprezie
CHUDER / 2007-11-13 08:22:36 /
Nie wiemy [większość forumowiczów] wprawdzie co było powodem owego 'nieznalezienia się na liście startowej', ale zanim zaczniesz robić bydło człowiekowi, dla którego 80zł to naprawdę nie problem, zastanów się czy wykonałeś wszystko zgodnie z regulaminem PC, a dokładnie z poniższymi punktami:
1.Warunkiem dopuszczenia kierowcy i samochodu do zawodów jest:
a.ważny przegląd techniczny,
b.ważne ubezpieczenie Odpowiedzialności Cywilnej,
c.ważne prawo jazdy,
d.posiadanie gaśnicy samochodowej,
e.posiadanie przez kierowcę kasku.
2.Uczestnicwo w zawodach wymaga wcześniejszego zgłoszenia do 01.08.2007 i opłaty wpisowego.
3.Wpisowe podlega zwrotowi wyłącznie w przypadkach zawinionych przez organizatorów.
4.Rejestracja zawodników zaczyna się w dniu zawodów o godzinie 9:00 i kończy o godzinie 9:45
5.Po godzinie 9:45 niezarejestrowani zawodnicy nie zostaną dopuszczeni do udziału w zawodach,
6.Do rejestracji należy okazać wszystkie niezbędne dokumenty opisane w warunkach dopuszczenia do startu
Pozdreaux.
KRK 4m / 2007-11-13 09:10:04 /
skoro no problem.. to gdzie jest problem ? Paweł wyjaśnij sytuację i niech stanie sie jasnośc :)
cortinas !G.O.P! / 2007-11-13 11:39:09 /
bogdanw,
rzecywiscie, w porownianiu z toba jestem jeszcze "dzieciak", a w tej sytuacji, chocby z grzecznosci, nie wypada mi uczyc cie zasad kultury.
Pozostaje mi jedynie udzielic ci dobrej rady: zajmij sie swoimi sprawami.
z szacunkiem,
pawel gawronski
pawel_g - warszawa / 2007-11-13 11:58:03 /
Następny... :/ Czy tym młodym to już się w ogóle w głowach poprzewracało? :/
W takim układzie jeśli oczekujesz Pawle, żeby ludzie trzymali się swoich spraw to sugeruję nie wywlekać tego typu "badziewnych" spraw na forum!
Sam zajmij się swoją sprawą!
pozdrawiam
sołtys
sołtys / 2007-11-13 12:34:44 /
Jak mam problem zwracam się do osoby której ten problem dotyczy.
Masz z tym problem kolego to napisz do zainteresowanego lub do "Tiny" a nie tutaj.
Zawada1 / 2007-11-13 13:20:02 /
Moją Tinę zostaw w spokoju!!! ;)
Gurden / 2007-11-13 15:13:40 /
zamknijcie wreszcie ten wątek, albo w ogóle całkiem go wywalcie...
rozjechany liil / 2007-11-13 15:35:21 /
zanim watek zniknie calkowicie zpaytam tylko: Kto aktywuje strony z autakmi, relacjami itp?
Hoover 3M / 2007-11-13 16:56:44 /
moderatorzy :) niewidzialni ;)
Mysza liil (EM) / 2007-11-13 17:14:40 /
Hoover stronki z autkami nie ma problemu - z relacjami ze zlotów / poradami typu hamulce itp. aktywuje sam MK ....
Myśle, że MK ma telefon - ewentualnie Orzeł , więc zadzwoń i pogadaj. Ja dawno nie widziałem żadnego jego posta .... wyobraź sobie ile maili dostaje na skrzynke mk@capri.pl ;-))
MikeB4 / 2007-11-13 17:16:32 /
> dlaczego zignorowal pan moje dwa mejle-brak odpowiedzi!!!
> zapomnial pan-tak sobie to tlumacze! :)
Niestety od dłuższego czasu krucho u mnie z czasem na zajmowanie się capri.pl. Obecnie mam dość poważną "kupę" zaległych maili i trochę spraw czekało, w tym również i ta.
> stan faktyczny: wplacilem na panskie konto 80zl tytulem wpisowego(PC '07), a mimo to nie znalazlem sie na liscie startujacych.
Sprawdziłem ten stan faktyczny:
- nie zgłosiłeś swojego udziału za pomocą mechanizmu rejestracji na stronie w terminie ustalonym przez regulamin
- wpłaciłeś kasę która wpłynęła po terminie określonym przez regulamin
- nie nawiązałeś żadnego kontaktu przez imprezą w celu wyjaśnienia sytuacji
Efekt netto: nieobecność na liście uczestników i brak udziału w imprezie.
> domagam sie-co chyba logiczne-zwrotu moich pieniedzy.
Biorąc pod uwagę to że nie zgłosiłeś swojego udziału w imprezie w regulaminowy sposób, natomiast wpłaciłeś mi jakąś kasę, mogę to tylko potraktować jako spontaniczną darowiznę. "Domaganie się" zwrotu darowizny nie jest logiczne, ale potrafię zrozumieć że nie miałeś jednak w zamyśle poczynienia darowizny. Na przyszłość sugeruję uważniejsze czytanie wszelkich regulaminów, one jednak mają jakiś cel. A tak mamy zbędne zawracanie głowy z przelewami, zwrotami i publicznymi żalami.
Odpisuję w tej kwestii publicznie, ponieważ napisałeś to trochę w tonie jakbym Cię oszukał, co nie bardzo ma związek z rzeczywistością i wolę to wyklarować.
Zwrot kasy przenoszę już na prywatnego maila, bo nie przyjmuję spontanicznych darowizn z za małą ilością zer.
Michał Konieczny / 2007-12-04 21:52:29 /
Krótko i na temat. Podoba mi się taki tok prowadzenia rozmowy.Pozdrawiam
Zawada1 / 2007-12-04 22:48:51 /
Więcej takich ludzi krótko zwięźle i wszystko jasne:)
Szafa !G.O.P! / 2007-12-05 00:08:37 /