logowanie | rejestracja
capri.pl » forum » www.capri.pl » A moze by tak chata na strone...

A moze by tak chata na strone...

Na ta strone zajzalem pierwszy raz jakies poltora roku temu, po tym jak mnie kumpel nakrecil na Capri (w sensie ze udowodnil mi ze wole marzyc o Capri niz o BMW m3 z ok. 87r). Przegladalem ja co jakis czas a ostatnio bywam regularnie. Wlasnie odkrylem ze dziennie przybywa po kilkanascie komentarzy, postow na forum etc - wiec wnioskuje, ze ruch bywa niemaly. No i stad wlasnie moja propozycja uruchomienia na stronce chata.
Chat mysle bylby dobrym pomyslem - wszyscy wiemy jak on dziala wiec niebede sie rozpisywal nad zaletami ani tez listowal wad. Najwazniejsze jest to ze mozna sobie porozmawaic.

fuzzy / 2002-05-13 16:44:27 /

Wiesz co że jakby to było takie łatwe to pewnie już by tu był ;-). Oczywiście można założyć polchatowy nowy pokój ( w stylu f-body). Póki co często wpada ktoś z klubowiczów na #motoryzacje na czacie onetu...... gdzie też często bywam ;-)

ale pomysł jest dobry tylko jak sie nim zająć ;-)

MikeB4 Dokładna lokalizacja na mapie Członek Stowarzyszenia capri.pl / 2002-05-13 16:57:10 /

Ten temat był już przerabiany, ale bez entuzjazmu :( http://www.capri.pl/forum/forum-thread.php?id=3c990c7b9c0c9

Krzychu / 2002-05-13 17:46:48 /

MikeB4 - tak sie składa, że troche witryn w swoim krótkim życiu robiłem i pare stron z chatami też się znalazło, więc zapewniam Cieę, że choćby najprostsze okienko polchata jst do wykonania w sposob bnanalny - nikt nikomu nie każe pisać własnego chata...

fuzzy / 2002-05-13 17:51:57 /

tak jak koledzy wspomnieli byla juz taka koncepcja
jesli masz zapal i checi to skontaktoj sie z Michalem i moze jest to jednak do zrobienia
bylo by milo
i chyba kazdy z entuzjazmem przjmuje ten pomysl

Hoover 3M / 2002-05-13 19:18:45 /

Taaa..byłem wczoraj na czacie Camaro/Firebird i gadali o drewnianym Ferrari:)

Pudel / 2002-05-13 20:49:28 /

taaaaaaaaaaaaaaaaak ja chce chata :))))

Grim / 2002-05-13 21:32:05 /