Wiadomo ze auta wzmagaja emocje ale zeby okreslac ich "sexownośc" hehehe ci to maja pomysly
oczywiscie Capri jest i oczywscie mk1
... i oczywiscie nasmiewaja sie ze to 2/3 amerykanskiego muscle cara:P hehe
http://www.topgear.com/content/timetoburn/sections/galleries/other/100_sexiestcars/79/
inne autka tez obejzyjcie:) a zwyciezca jest? zdradze wam - poprzednik kaszlaka:/ jakos malo sexownie mi sie kojzy dzwiek tego silnika... haha
na 10tym miejscu tez fajna niespodzianka;) tytaj chodzilo wylacznie o glos/dzwiek.
no jestem pod wrazeniem, nie to zebym sadzil inaczej ale jestem zaskoczony tym jak wysoko jest Capri i jakie wozy wyprzedzilo... :)
Mac13k / 2006-09-28 12:36:53 /
a tu mustang... hmmm duuuzo za capri...
dzidzia przerosla tatusia czy jak?
http://www.topgear.com/content/timetoburn/sections/galleries/other/100_sexiestcars/22/
Dajcie sobie siana z tą listą. Kolejność układał chyba Hammond w powypadkowych majakach. Sorry, ale jest to jakiś jeden, wielki dowcip.
Ananiasz / 2006-09-28 14:30:56 /
I to angielski dowcip. W ogole przezyl ten Hammond ?
marian212 / 2006-09-28 14:34:32 /
jasne ze to lista bardzo subiektywna ale sam fakt jej owstania mnie rozbawil.
capri caprikiem-ale na 14 miejscu jest Fiat 130 coupe-i chyba oni nie widzieli granady 2d-chocby Marcina K-kolor nawet ten sam:) wyglada niesamowicie podobnie:) a skoro on sie podoba-to i granada jest seksowna-i to bardziej niz Caprik:)
A mi tam brak AC Cobry i E-Type'a...
Wroniasty / 2006-09-29 00:48:40 /
faktycznie E-type jest bardzo sexy, zawsze się ślinię na to auto, jakoś zapomnieli o nim :(
.STICH. / 2006-09-29 08:00:19 /
Ciut za wcześnie wypuścili ranking. Nowa Alfa 8C Competizione zapewne weszła by do tej setki. Nie-Ford, ale ja się pośliniłem z lekka do zdjęć ;)
Hrabia® / 2006-09-29 08:03:19 /
Jak nie ma E-type ? A miejsce 90 ?
Ta lista po prostu idzie od tyłu ;-)
100 - Porsche 911
99 - wywalić na drugi koniec
97 - przesunąć o 20 miejsc w dół ;-)
93- poniżej połowy stawki
92- daleko dalej
91- połowa stawki
87 i 86, 81 - kilkanaście miejsc niżej
75 dużo niżej ;-)
reszta sie w miare zgadza choć nie wiem co tu robią 71 -60 wyścigówki tak po kolei ;-)
59 - to jakaś pomyłka tak ?
58, 52 - do pierwszej 10tki
45-56 - same mercedesy
33-44 - same Ferrari
Mości Hrabio spójrz na zdjęcie z numerem 12 w czerwonym kółku ;-) Auto to widziałem na żywo ... hmmm na fotkach wypada lepiej niż proporcje w rzeczywistości - ale fakt brzydkie nie jest ;-)
Pozatym jesteście pewni, że to nie jest lista do głosowania tylko już gotowy i poustawiany ranking ? Bo zastanawiające są te Ferrari i Mercedesy tuż po sobie a rozbite po liście BMW ;-)
Moim zdaniem z tych aut dopiero bedą wybory ...
MikeB4 / 2006-09-29 09:42:51 /
Mości Hrabio - czas oczka przetrzeć - wiem, że 8 rano to nie pora dla posiadaczy krwi błękitnej... A swoją drogą jest przynajmniej o 10 miejsc za nisko.
Mike - lista jest ostateczna i pół świata się z niej nabijało parę miesięcy temu. Cóż... de gustibus non est disputandum. Ale - jakby się ktoś pytał - numer JEDEN też mam w garażu :)
#1# #2#
W ogóle kwestia 'seksowności' w tym kretyńskim świecie - gdzie za normalnych już dziś uważa się homosiów, a nasze wnuki z pewnością doczekają legalizacji zoofilii i pedofilii - jest dla mnie totalnie nieadekwatna wobec samochodów. Kiedyś czytałem wywiad z twórcą bryły Fiata Multipli, dla którego inspiracją kształtów tyłu tego potwora był damski tyłeczek obłapiany męskimi dłońmi [w tej roli tylne światła]...
Coż? Z kolei Jeremy Clarkson trafnie zauważył, że nadwozie Multipli projektowały dwa zespoły - jeden powyżej klamek, a drugi poniżej. I na dodatek nigdy się ze sobą nie spotkały i niczego nie uzgadniały :)
Pozdreaux.
KRK 4m / 2006-09-29 10:20:57 /
Nie mam pojęcia dlaczego nie łyknęło mi fotek :( Obie są JPG 540x360 po 70kB.
Próbuję jeszcze raz...Chyba że MK założył filtr "przeciwfiatowy" na zdjęcia :)
Pozdreaux.
KRK 4m / 2006-09-29 10:39:37 /