Żaba w Norauto na trasie touńskiej przy M1 za 69zł.
Generalnie lipa skośnookich ale za ta kase jest ok,(niby do 2ton ale nie sprawdzałbym he he...)
Przydaje się do fur więc jakby ktoś potrzebował ,bo chyba pionowe hydrauliki są za ostre do naszych fur wręcz mają miano dziurawców a taka żaba i dobry kawał gumy wjedzie pod podłużnice. To jest to!!! ;D
Pozdrawiam.
Burza / 2006-07-02 15:48:56 /
hmm ale co na celu ma ten wątek ??
reklame norauto ?? a może żaby ?? bo dla mnie jest to normalna cena z każdego marketu więc co tu reklamować ?
Trójkąt / 2006-07-02 16:11:14 /
a propo to taką żabe to i taniej kupi ostatnio za 40,- kupiłem
Burza są ogłoszenia do tego a nie wątki na forum ale widać przeczytaćregulamin dla takiego inteligenta jak ty to zbyt wiele !
SKUN_3M / 2006-07-02 16:53:33 /
Dobra sorrr ciągle zapominam że to winno byc w ogłoszeniach już drugi raz dałem ciała grrr.
Nie żadna reklama norauto tylko ciekawostka mm nowinka,za 40zł?? no to przepłąciłem :D
A juz nie w norauto klucz oczkowo-płaski z terkotką wewnętrzną rozmiar 13 za 15zł??? tylko firma niewiadomoco ale tak wygląda na niezły.
Kupiłem też jakiś specyfik na rdzę i do odtłuszczania żelaza i żeliwa nazwya się FOSKOR litr za 10zł no i robię próbę na starym błotniku i powiem że całkiem całkiem rudy czarnieje a wieksza ilość tego jak się np.dwa razy zrobi to schodzi trochę, planuje zrobić próbę tzn.połozyc na to np.unicor C i czy nie odpadnie od tego.
To takie nowinki może temat nie bardzo i miejsce ale musiałem się podzielić.
Ps.inteligenta to Ty ze mnie nie rób SKUNK_3M :P
Burza / 2006-07-02 18:30:12 /
Ja dziś byłem w UFC :) dwa kyrczaki pakowałem po 6,99 :)
RAV :) / 2006-07-03 18:26:10 /