Jako że jestem posiadaczem 3 Taunusów (jeden zrobiony, drugi rozbity i dziobak coupe do remontu) często goszcze na tym forum ;) Z doświadczenia wiem że nie ma drugiego tak dobrze zorganizowanego zrodla informacji (nie tylko zwiazanych z motoryzacja) jak to. Dlatego licze na wasza pomoc. Wszyscy tu interesujecie sie motoryzacja zwlaszcza starymi fordami ale tym razem nie chodzi o forda i z tego powodu obawiam sie opier*** od szefa strony ;) ale musze zaryzykowac gdyz sprawa jest dosc trudna. Jak juz wspomnialem w watku o paliwie w samochodach w wersji amerykanskiej kupilem sobie audi 5000.
Mam tam problem z gazem... ;) :D Nie, nie to zart!!
Teraz na serio. W poniedzialek pewna kobieta wyjechala tym audi na zakupy i juz nie wrocila bo wyjechala na STOPie pod BMW. Dobrze ze kierowca w bemce nie nalezal do typowych szpanerow i umial jezdzic. Podcial swoje autko omijajac ja tak ze zaczepil tylko o przod zamiast walnac centralnie w srodek. Nikomu nic sie nie stalo niestety straty jednak byly i tu zaczely sie schody. W wyniku pocalunku audi stracilo przednie prawe swiatlo i nie tylko... Takiego typu swiatla byly montowane w wersjach amerykanskich i nigdzie nie moge ich znalezc.
Allegro, ebay i wyszukiwarka google, nie znalazlem nic. Licze wiec na wasza pomoc jakoze moze ktos z was ma cos takiego albo zna kogos kto ma albo zna kogos kto zna kogos kto ma :) Moze tez ktos wie gdzie szukac takich wynalazkow?? Pasuja do niej zwykle od setki ale jezdzac Taunusem przyzwyczailem sie do wyrózniania z tlumu autek ;)
P.S. Swoja droga takie lampki fajnie sie prezentuja w fordzie ale trzeba by bylo troche poprzerabiac wszystko no i diabelnie ciezko je znalezc...
ford76 / 2006-05-10 01:05:57 /
odpowiedniejszym miejscem na tego typu pytania bedzie np. http://forum.audiklub.pl
Wątek jest zamknięty, brak możliwości jego kontynuacji.