witam.
co roku są piękne kalendarze, ostatnio pojawiły się czapeczka, koszulka i smycz.
mam pytanie czy były by osoby zainteresowane kubkiem klubowym?
będąc na oldtimerbazar w katowicach natknąłem się na stoisko z kubkami.
są to kubki grawerowane ( nie malowane ) więc trwałe.
w rozmowie z kobietą dowiedziałem się że można zamówić dowolny wzór.
w załączeniu zdjęcie kubka Wartburga. pragnę zwrócić uwagę na dbałość o szczegóły w logo marki - wszystkie literki są czytelne.
kolory kubków - do wyboru.
ja proponowałbym np. z jednej strony napis - capri.pl a z drugiej wygrawerowanego capri ( sylwetkę )
zaznaczam jednak że potrzebna jest osoba która dograła by szczegóły techniczne wzoru itp. ja mogę przekazać namiar na firmę.
poddaję to pod dyskusję.
wąski77 / 2005-12-13 15:39:11 /
Ja wolał bym jednak Granade ;) Może napis Capri PL z jednej a zdrugiej po prostu znaczek forda?
Ludwik 3M / 2005-12-13 17:27:06 /
no a ja uwazam ze kubek świetna sprawa mam jeden kubek z podpisem ford tourer i obrazkiem tegoż i zawsze z niego pijam - do pracy zabieram itepe - kubek z capri - świetna , bardzo urzyteczna na codzień rzecz - jeśli bedzie w dobrej cenie to ja napewno bym taki chciał
JoKo 3M_U / 2005-12-13 17:43:12 /
Hymm kubek świetna sprawa, wszystko zależy od ceny, ja proponuję aby pogodzić wszystkich, z jednej strony napis a z drugiej sylwetki Capri, Granady, Taunusa i Eskorta lub logo forda, innym rozwiązaniem jest cztery wzory różniące się serwetką auta, ja bym był chętny na 2 szt. Bo przecież capri.pl to nie tylko caprychy
keram / 2005-12-13 18:19:18 /
Kubek z wygrawerowanym kapryśnym to świetny pomysł - pieniędzy nie wyrzuca się w błoto, bo to rzecz którą na codzień się używa. Myślę, że najważniejsza jest jednak cena, ja np. byłbym bardzo chętny na taki kubek - pod warunkiem, że jego cena nie zrujnowałaby mojego budżetu. Pozdroxy
Wroniasty / 2005-12-13 18:27:10 /
No na taki kubeczek bym sie chetnie pisal. oczywiscie z capri. No i oczywiscie w sensownej cenie (jak dla mnie ok 25 zeta - do negocjacji :-)))
Pozdrowienia!
Junior / 2005-12-13 22:18:57 /
25 pln to trochę moim zdaniem za dużo daj namiar na tą firmę chętnie z nimi pogadam, braciak produkuje bombki choinkowe i często projektuje dla niego grafikę więc obracam się trochę w śród firm robiących nadruki itp. kupują oni takie kubki w hurcie po 1-3 pln, a chętnie dowiem się którą techniką to grawerują i ile chcą za 1 kubek, a może w przyszłym roku zaproponuje wam bombkę z nadrukiem capri na stojaczku :))
keram / 2005-12-14 00:23:59 /
w tym wątku już było omawiane przy okazji P.C.
http://www.capri.pl/forum/42bf0898ef6c7
i tu:
http://www.capri.pl/forum/4353f39caa5ca
choć ten drugi to już mniej związany ze sprawą :)
a więc konsekwentnie z kubkiem na P.C. powinny pojawić się głosy na nie, stanowcze nie!!
jak dla mnie - obojętne.
Rydzu liil / 2005-12-14 11:59:26 /
Kubek ok, pomysl z wieloma samochodami z jednej strony a z drugiej z logiem jest super:)
Wziolbym dwa.
Arturo / 2005-12-14 13:31:55 /
Kubki, smycze itd... wszystko to fajnie. Ale temat gadżetu jak się wydaje podstawowego, czyli klubowej naklejki "Capri.pl" na auto - konsekwentnie leży.
A Stowarzyszenie istnieje od roku. Chyba, że Zarząd ma jakiś tajny plan? ;)
Strzała / 2005-12-14 15:46:30 /
więc tak...
w sprzedaży kubki były po 18 zł ale od razu kobieta zastrzegła że przy zamawianiu większej ilości np. dla klubu będzie taniej.
jak już napisałem wzór i kolor jest tylko kwestią ustalenia.
równie dobrze można zamówić kilka sztuk z wizerunkiem capri, kilka z taunusem, granadą. to wszystko zależy od tego ile osób będzie chętnych na poszczególne wzory.
więc musi się znaleźć osoba która się tym zajmie od a do z. ( tzn wejdzie w kontakt z firmą, przedstawi na forum wzory do dyskusji i wyboru, zbierze listę chętnych i kasę i.. załątwi resztę )
ja niestety nie dam rady - raz że za mało czasu, dwa - nie mam zdolności plastycznych do przygotowania wzoru, trzy - nie mam sprzętu...
podajęnamiary na firmę:
Pracownia plastyczna ART-QUICK
artquick@artquick.pl
artqiuck@wop.pl
tel 044 734 60 80
513 920 673
w razie czego ja biorę dwa ale z wizerunkiem capri...
wąski77 / 2005-12-14 15:47:08 /
sorry...
w drugim adresie wkradł się błąd - ma być
artquick@wp.pl
wąski77 / 2005-12-14 15:49:50 /